Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jó, třešně zrály: 5 tipů, co s nimi

Třešňový koláč
ZDROJ: Unsplash
sdílet:

Máte doma košík třešní a přemýšlíte, jak je zpracovat? Zkuste některý z našich osvědčených receptů!

 

Třešňová marmeláda Palačinky s třešňovou marmeládou

Jediný způsob, jak si schovat kousek léta na horší časy, je zavařit si ho do sklenice. Třešňovou marmeládu máte hotovou za pár minut a radost vám pak bude dělat u snídaně na čerstvém pečivu, v perníku, můžete ji podávat i k aromatickým sýrům nebo k masu.

Třešňová bublaninaTřešňová bublanina

Klasickou letní třešnovou partií, kterou zvládne každý,  je bublanina. Pokud do ní přidáte kefír bude ještě nadýchanější a krásně navinulá.

Třešňové semifreddo Třešňové semifredo

V horkých dnech vás zaručeně zchladí ledové smetanové třešněmi nabité semifreddo.

Třešňový závinTřešňový závin

Jablečný štrůdl se skořicí přijde vhod za sychravých podzimních dnů. Teď vyzkoušejte tuto třešňovou variantu, díky které v kuchyni zavane voňavý letní vítr.

Třešňové střapečkyTřešňové střapečky

Chcete zkusit něco originálního? Pusťte se do třešňových střapečků se zmrzlinou. Jsou o něco pracnější, ale vrátí vám to vrchovatě.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín