Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co podniknout s červenou čočkou

luštěniny
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Červená čočka má tolik předností, že by měla být vždy v zásobě. Nemusí se namáčet, je uvařená za pár minut a narozdíl od ostatních luštěnin nenadýmá. Navíc obsahuje železo, fosfor, selen, zinek a vitamín B6 a dají se z ní vyčarovat spousty dobrot.

 

Můžete ji využít jako tradiční přílohu, udělat z ní pomazánku nebo zkusit pikantní nebo indickou polévku.  Netradičním pohoštěním pro hosty můžou být čočkové koláčky třeba s tvarohovým dipem. Hrst červené čočky můžete také vhodit do zeleninového vývaru, bude barevnější a sytější.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč