Recept je nápadem známé ‚biokuchařky‘ Hanky Zemanové. Dýňová polévka s červenou čočkou obsahuje řadu cenných látek a kromě toho, že je zdravá, je také krásná a lahodná! Navíc obsahují pořádnou porci vlákniny.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 297.25 kcal
- Bílkoviny 4.5 g
- Sacharidy 11.75 g
- Tuky 26.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/2
Únor 2007