Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,0 (167x)
18. 7. 2014
Polévka z červené čočky


Snadné
< 30 min
4,0 (167x)

Jemná červená čočka, oblíbená v Indii, se zhostí polévkotvorné role stejně elegantně jako její zelená kolegyně. Je však křehčí; vaření trvá jen pár minut.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na ozdobu a dochucení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 338.5 kcal
  • Bílkoviny 18.25 g
  • Sacharidy 30.75 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Co podniknout s červenou čočkou Nakupte si zásoby různých druhů čočky. Uvaříte z ní pokaždé něco jiného a nikdy se nebudete nudit

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(167 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006