Jemná červená čočka, oblíbená v Indii, se zhostí polévkotvorné role stejně elegantně jako její zelená kolegyně. Je však křehčí; vaření trvá jen pár minut.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na ozdobu a dochucení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 338.5 kcal
- Bílkoviny 18.25 g
- Sacharidy 30.75 g
- Tuky 10.25 g
Postup přípravy
- Co podniknout s červenou čočkou Nakupte si zásoby různých druhů čočky. Uvaříte z ní pokaždé něco jiného a nikdy se nebudete nudit
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/3
Březen 2006