Menu uvede nejprve předkrm – zvěřinová terina s brusinkovým čatní a toastovanou brioškou. Následuje hlavní chod, který vám dává na výběr rovnou ze tří pokrmů. Zvěřinu zastupuje kančí guláš na červeném víně a srnčí medailonky ve slanině se šípkovou omáčkou. Pokud zvěřině neholdujete, ochutnejte kachní prsíčka pečená na pomerančích a zázvoru. Speciální menu musí být zakončeno dezertem. V restauraci Sarah Bernhardt vaše chuťové buňky pohladí pečené jablko v listovém těstě s ořechy, rozinkami, přelité teplou vanilkovou omáčkou.
Ke zvěřině i kachnímu masu se skvěle hodí vína. V restauraci Sarah Bernhardt můžete ochutnat moravská i francouzská. Záleží na vás, zda si z obsáhlé vinotéky restaurace vyberete sami podle vlastního uvážení, nebo zda využijete znalostí zkušeného sommeliéra.
Dejte si zvěřinové nebo kachní speciality v restauraci Sarah Bernhardt
Až do konce letošního roku můžete v restauraci Sarah Bernhardt v hotelu Paříž ochutnat zvěřinové a kachní pochoutky. Tříchodové menu, které respektuje sezonní suroviny, připravil šéfkuchař restaurace Karel Hynek.