Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dejte si zvěřinové nebo kachní speciality v restauraci Sarah Bernhardt

Nadívaná kachna na švestkách
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Až do konce letošního roku můžete v restauraci Sarah Bernhardt v hotelu Paříž ochutnat zvěřinové a kachní pochoutky. Tříchodové menu, které respektuje sezonní suroviny, připravil šéfkuchař restaurace Karel Hynek.

Menu uvede nejprve předkrm – zvěřinová terina s brusinkovým čatní a toastovanou brioškou. Následuje hlavní chod, který vám dává na výběr rovnou ze tří pokrmů. Zvěřinu zastupuje kančí guláš na červeném víně a srnčí medailonky ve slanině se šípkovou omáčkou. Pokud zvěřině neholdujete, ochutnejte kachní prsíčka pečená na pomerančích a zázvoru. Speciální menu musí být zakončeno dezertem. V restauraci Sarah Bernhardt vaše chuťové buňky pohladí pečené jablko v listovém těstě s ořechy, rozinkami, přelité teplou vanilkovou omáčkou.

Ke zvěřině i kachnímu masu se skvěle hodí vína. V restauraci Sarah Bernhardt můžete ochutnat moravská i francouzská. Záleží na vás, zda si z obsáhlé vinotéky restaurace vyberete sami podle vlastního uvážení, nebo zda využijete znalostí zkušeného sommeliéra.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč