Kachna s červeným zelím v této odlehčené podobě se bude naprosto dokonale vyjímat na slavnostně prostřeném stole. Ale nemusíte péct rovnou celou kachnu, recept je uzpůsobený i pro přípravu ‚pouhých‘ kachních prsíček. S jablky, pomerančem a čerstvými bylinkami.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na zelí
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 384.5 kcal
- Bílkoviny 7.5 g
- Sacharidy 35 g
- Tuky 17 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/9
Září 2007