Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prodlužte si život grilovaným krůtím masem

grilované maso
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Evropská kuchyně vděčí objevení Ameriky nejen za brambory, ale také za ‚indiánskou slepici‘ neboli krůtu. Krůtí maso je chutné připravené na všechny způsoby, a grilování pochopitelně není výjimkou.

Suroviny

cca 1 kg
olivový olej 3 PL
rozmarýn 2 snítky
česnek 4 stroužky
sůl
pepř

Postup

1

Kůži na stehnech na několika místech nařízněte a do zářezů vložte kousky česneku. Také jehličky rozmarýnu můžete zapíchat pod kůži, aby lépe držely a při pečení nevypadávaly.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín