Nová registrace Zapomenuté heslo

Prodlužte si život grilovaným krůtím masem

18. 7. 2014
grilované maso
Pexels.com

Evropská kuchyně vděčí objevení Ameriky nejen za brambory, ale také za ‚indiánskou slepici‘ neboli krůtu. Krůtí maso je chutné připravené na všechny způsoby, a grilování pochopitelně není výjimkou.

Suroviny

cca 1 kg
olivový olej 3 PL
rozmarýn 2 snítky
česnek 4 stroužky
sůl
pepř
čerstvě mletý
rýže dlouhozrnná
vařená, k podávání
rýže divoká
vařená, k podávání

Postup

1

Kůži na stehnech na několika místech nařízněte a do zářezů vložte kousky česneku. Také jehličky rozmarýnu můžete zapíchat pod kůži, aby lépe držely a při pečení nevypadávaly.

Sdílet článek

Související články