< 120 min
4,4
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
< 50 min
4,2
Krůtí perkelt
> 60 min
4,0
Svíčková z krůtího masa
< 120 min
4,1
Pečená krůtí stehna
> 60 min
4,0
Krůtí stehna na cibuli
< 75 min
4,2
Dušené krůtí maso se zeleninou
> 60 min
4,4
Trhané krůtí stehno na zelí a bramborové lokše
> 120 min
4,0
Krůtí stehno pečené na špeku, česneku a rozmarýnu
> 120 min
4,4
Krůta s kořenovou zeleninou a majoránkou
< 10 min
3,9
Krůtí stehna na hořčici
< 60 min
4,2
Krůta zapečená s bramborami
< 20 min
4,3
Krůtí sendvič
< 10 min
3,6
Krůtí stehna se žampionovou omáčkou
> 60 min
4,8
Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P.
< 10 min
4,3
Krůtí stehna pečená s česnekem a rozmarýnem
> 60 min
4,8
Krůtí stehna na šalvěji
> 60 min
3,4
Pečená krůtí stehna s dvojí kapustou
< 60 min
0,0
Morčacie v hríbovej omáčke
< 90 min
5,0
Perský hrnec s cizrnou a masem
< 60 min
4,0
Zapékaná krůta s ořechy
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý