0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční brunch v restauraci CottoCrudo

Velikonoční brunch v restauraci CottoCrudo
sdílet:
Na Velikonoční neděli ožije restaurace CottoCrudo rodinnou zábavou...

Tradiční velikonoční veselí oživí restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague v neděli 27. března. Od 12:30 do 15:30 proběhne oblíbený velikonoční brunch, který přinese bohatý program pro všechny hosty. Šéfkuchař restaurace Leonardo Di Clemente spolu se svým týmem připraví širokou nabídku pochoutek, včetně tradičních italských specialit a o zábavu se postarají velikonočně laděné aktivity pro děti.

Slavnostní brunch nabídne lahůdky v rámci mozzarella baru, baru s rybami, ústřicemi, uzeninami, sýry a saláty. Nebudou chybět také tzv. živé stanice, tedy místa, kde budou kuchaři v průběhu brunche přímo před hosty připravovat pokrmy, jako například risotto, gratinovanou pastu, maso a další pochoutky. Nabídku doplní také lahodné dezerty a bufet pro děti. Malí návštěvníci si užijí odpoledne plné zábavy díky bohatému programu dětského koutku, například při hledání a malování vajíček.

Velikonoční brunch stojí 1 690 Kč na osobu, děti do 6 let se mohou zúčastnit zdarma a děti od 6 do 12 let za 990 Kč.

Související články

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč