0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční brunch v restauraci CottoCrudo

Velikonoční brunch v restauraci CottoCrudo
sdílet:
Na Velikonoční neděli ožije restaurace CottoCrudo rodinnou zábavou...

Tradiční velikonoční veselí oživí restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague v neděli 27. března. Od 12:30 do 15:30 proběhne oblíbený velikonoční brunch, který přinese bohatý program pro všechny hosty. Šéfkuchař restaurace Leonardo Di Clemente spolu se svým týmem připraví širokou nabídku pochoutek, včetně tradičních italských specialit a o zábavu se postarají velikonočně laděné aktivity pro děti.

Slavnostní brunch nabídne lahůdky v rámci mozzarella baru, baru s rybami, ústřicemi, uzeninami, sýry a saláty. Nebudou chybět také tzv. živé stanice, tedy místa, kde budou kuchaři v průběhu brunche přímo před hosty připravovat pokrmy, jako například risotto, gratinovanou pastu, maso a další pochoutky. Nabídku doplní také lahodné dezerty a bufet pro děti. Malí návštěvníci si užijí odpoledne plné zábavy díky bohatému programu dětského koutku, například při hledání a malování vajíček.

Velikonoční brunch stojí 1 690 Kč na osobu, děti do 6 let se mohou zúčastnit zdarma a děti od 6 do 12 let za 990 Kč.

Související články

Všechny velikonoční chutě
  • Zajímavosti

Všechny velikonoční chutě

Květnou nedělí včera začal tzv. pašijový týden. Křesťané si během něj připomínají ukřižování a zmrtvýchvstá...
Jak využít nadílku velikonočních vajíček
  • Tipy a triky

Jak využít nadílku velikonočních vajíček

Jestli vypravujete své malé koledníky o Velikonocích na obchůzku, pak určitě přinesou domů koš plný vajíček. Kde se vzala legenda o koledování a do čeho vejce v kuchyni zužitkovat?...
Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit