Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,6 (200x)
18. 4. 2017
Velikonoční nádivka podle Marty
Apetit
Velikonoční nádivka podle Marty
Apetit


Snadné
< 90 min
4,6 (200x)

Vůně této luxusní nádivky vás bude dohánět k šílenství. A to ještě nevíte, že nádivka podle tohoto receptu je krásně vláčná a přitom úžasně křupavá. Do velikonoční verze patří mladé nasekané kopřivy, ale pokud si ji budete chtít vychutnat i během roku, jako zelenou složku zvolte baby špenát nebo více petrželky. Jo, sádlo je sádlo. Ovšem: výslednou chuť absolutně nepřehluší, naopak!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5603 kcal
  • Bílkoviny 228 g
  • Sacharidy 460 g
  • Tuky 262 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Mazanec, nádivka, jidáše aneb Co se jí o Velikonocích Velikonoční nádivka 5x jinak

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(200 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Velikonoční nádivkové muffiny

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008