0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nová kuchařka Edice Apetit. Představí brambory od polévky po dezert

potraviny brambory
ZDROJ: shutterstock
sdílet:
Nová kuchařka Brambory vás přesvědčí, že i s obyčejnou základní surovinou vyčarujete skvostné pokrmy od polévky po dezert.

Kuchařka Brambory, pátá z řady knih Edice Apetit, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY!

160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do devíti kapitol

  • Z jednoho hrnce
  • Pečené & zapečené brambory
  • Bramboráky, placky & omelety
  • Bramborové těsto
  • Bramborové saláty
  • Bramborové kaše   
  • Chuťovky
  • Bramborové pečivo
  • Na nákupu & v kuchyni


Kuchařku Brambory koupíte v e-shopu na stránkách Apetitonline.cz, telefonicky na 225 985 225, v knihkupectvích Kanzelsberger, síti obchodů Datart a ve vybraných novinových stáncích. Prolistujte si online kuchařku Brambory.

Související články

Bramborové speciality, které musíte zkusit
  • Tipy a triky

Bramborové speciality, které musíte zkusit

Pusťte je na jeviště, a budou se dít věci! I když tu vystupují už pět set let, nezevšedněly a stále dovedou příjemně překvapovat. Máme pro vás recepty na krajové speciality z brambor, které vás dostanou!...
Ochutnejte v sezoně: nové brambory
  • Tipy a triky

Ochutnejte v sezoně: nové brambory

S báječnou, chutnou slupkou a máslově jemným vnitřkem – to jsou nové brambory. Podávejte je v jednoduché úpravě s tvarohem, máslem a bylinkami....
Vydatně i  lehce: gratinované brambory
  • Tipy a triky

Vydatně i lehce: gratinované brambory

I zdravá a lehká jídla mohou být chutná! Zapečené brambory jsou dokonalým řešením rodinné večeře ve všední dny. Využít můžete spoustu potravin, které máte v doma lednici. ...
Indické brambory
  • Zajímavosti

Indické brambory

Propagace značky MAGGI. Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.Čas přípravy: 15 minutČas vaření: 25 minutSuroviny pro 4 osoby: 600 g oloupaných brambor 1...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit