„Nanuky mám v mrazáku celé léto a vozím je i na party – padnou akorát do ruky. Mají delší trvanlivost než zmrzlina, stačí je po zmrznutí vyjmout z formiček a uložit do plastových krabiček nebo sáčků,“ prozrazuje redaktorka Katka Kočičková.
Suroviny
Na 6–8 nanuků
Suroviny
Na 6–8 nanuků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 591 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 118 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/8
Se srpnovým Apetitem si druhou polovinu prázdnin pořádně užijete! Najdete v něm nové originální nápady, jak naložit s letní úrodou, jak v kuchyni využít rozličné oleje, které dokáží pozvednout pokrm na novou úroveň, či co uvařit rodině k večeři ve všední den. Nechybí ani recepty na neodolatelné dezerty s ovocem a bylinkami nebo chladivé domácí nanuky, které osvěží a uchvátí nejen děti, ale i dospělé. Těšit se můžete také na ohlédnutí za naprosto nezapomenutelným 7. ročníkem Apetit pikniku. Apetit, napsáno s chutí.