0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Borůvkový cheesecake bez cukru

Borůvkový cheesecake bez cukru

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Pro zkušené

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2034 kcal
Bílkoviny 70 g
Sacharidy 61 g
Tuky 145 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

Korpus
mandle sekané 100 g
máslo 37 g
xylitol 10 g
Krém
krémový sýr 345 g
xylitol 100 g
vejce 2 ks
citronová štáva 1 ČL
borůvky 50 g

Postup

1

Troubu rozehřejeme na 170°C.

2

Mandlovou mouku (já měla rozmixované mandle) smícháme s xylitolem a rozpuštěným máslem. Vtlačíme do formy. Pečeme 10-12 minut a necháme vychladnout.

3

Mezitím vyšleháme philadelphii s xylitolem, postupně přidáváme vejce a na konec citronovou šťávu.

4

Krém nalijeme do formy, uhladíme.

5

Borůvky rozmixujeme a nakapeme rozmixované borůvky do krému a špejlí roztaháneme různě ve formě.

6

Pečeme 45-55 minut. Necháme vychladnout na pokojovou teplotu, poté přes noc chladit v lednici. Až tehdy vyndáme z formy.

Autor: suki84

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit