Tenhle sorbet chutná jako léto samo. Můžete ho zkusit i z kanadských borůvek, ale chuť ani barva nebudou tak intenzivní. Do cukrového sirupu můžete navíc dát vylouhovat i koření nebo bylinky, zajímavá je kombinace borůvek, citronů a sušených kvítků levandule.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 998 kcal
- Bílkoviny 5 g
- Sacharidy 236 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/8
Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.