0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné Na 4 porce

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1027 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 123 g
Tuky 46 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lahodná příloha z pár surovin

Suroviny

avokádo 2 ks
zralé
citron 1 ks
brambory 500 g
uvařené
cibule červená 1 ks
pažitka 1 svazek
sůl
pepř
čerstvě mletý
sušená chilli paprička drcená, na dochucení

Postup

1

2 zralá avokáda podélně rozpulte, vypeckujte, podélně rozkrojte, oloupejte a nakrájejte na plátky.

2

V misce je protáhněte šťávou z cca 1 citronu.

3

500 g vařených a oloupaných brambor nakrájejte na kostky. Zatepla je smíchejte s 1 červenou cibulí, nasekanou najemno, 1 svazkem pažitky, najemno nasekaným, a s okapaným avokádem.

4

Ochuťte solí, čerstvě mletým pepřem a drcenou sušenou chilli papričkou. Nechte chvilku stát a podávejte.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit