Křupavé trubičky plněné sladkým krémem z ricotty ozdobené čokoládou, sekanými ořechy nebo kandovanou pomerančovou kůrou pocházejí ze Sicílie, podle našeho receptu je ovšem v pohodě zvládnete připravit i doma. Cannoli si vybral Pavel Berky, který každý měsíc testuje jeden recept z Apetitu a natáčí o tom video. Najdete jej na instagram.com/berkyofficial a sledujte také náš Instagram, kde budeme video sdílet.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na náplň
Na ozdobení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 98.77 kcal
- Bílkoviny 3.37 g
- Sacharidy 10.63 g
- Tuky 4.63 g
Postup přípravy
- Cannoli od Pavla Berkyho: Sicilská verze kremrolí rozpálí každého jako letní slunce Nepodařili se vám pařížské trubičky Mirky van Gils Slavíkové z prosincového Apetitu? Nezoufejte, máme pro vás správný recept
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/8
Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.