Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (9x)
19. 7. 2023
Cannoli – trubičky
Apetit
Cannoli – trubičky
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (9x)

Křupavé trubičky plněné sladkým krémem z ricotty ozdobené čokoládou, sekanými ořechy nebo kandovanou pomerančovou kůrou pocházejí ze Sicílie, podle našeho receptu je ovšem v pohodě zvládnete připravit i doma. Cannoli si vybral Pavel Berky, který každý měsíc testuje jeden recept z Apetitu a natáčí o tom video. Najdete jej na instagram.com/berkyofficial a sledujte také náš Instagram, kde budeme video sdílet.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

30

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

30

Na náplň

Na ozdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 98.77 kcal
  • Bílkoviny 3.37 g
  • Sacharidy 10.63 g
  • Tuky 4.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Cannoli od Pavla Berkyho: Sicilská verze kremrolí rozpálí každého jako letní slunce Nepodařili se vám pařížské trubičky Mirky van Gils Slavíkové z prosincového Apetitu? Nezoufejte, máme pro vás správný recept

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/8

Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.