Klasické cannoli se ochucují pomerančovou kůrou, naše citronová verze zjemněná mascarpone však taky stojí za vyzkoušení! Italské křupavé trubičky s jemným krémem se jen rozplývají na jazyku.
Suroviny
Na 24 trubiček
Suroviny
Na 24 trubiček
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3814 kcal
- Bílkoviny 102 g
- Sacharidy 353 g
- Tuky 208 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/8
Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.