Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
4. 10. 2016
Choucroute s kaprem, klobáskou a pancettou


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Název téhle alsaské speciality (čtěte šukrut) je francouzskou zkomoleninou německého sauerkraut neboli kysané zelí. Tradičně se dělá s výběrem uzenin, ale naše speciální verze s rybou si své příznivce jistě najde.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2450 kcal
  • Bílkoviny 71 g
  • Sacharidy 270 g
  • Tuky 115 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/10

Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.

Související články

Hamburger s omáčkou

Kvíz: Čím byl plněný největší sendvič a kolik piv zvládl na posezení světový rekordman? Otestujte své znalosti o gastro extrémech

Uvařit pro čtyřčlennou rodinu? Pohoda! Pozvat na oběd kamarády nebo blízké a servírovat dvacet porcí? To už chce trochu víc plánování a času v kuchyni. A teď si představte, že máte udělat největší vaječnou omeletu na světě nebo kuriózně obrovskou sushi rolku. To se pak i vyvařování v táborové kuchyni zdá jako brnkačka. Otestujte, jaký máte na rekordy odhad!