Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
4. 10. 2016
Kapr na hořčici s bramborovým salátem
Apetit
Kapr na hořčici s bramborovým salátem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Společně s Radkem Šubrtem vás přesvědčíme, že ikonická ryba českých Vánoc si zaslouží častější přítomnost na našem talíři než jenom jednou ročně. Využijte blížících se výlovů rybníků a dopřejte si chutné čerstvé kapří maso v neotřelé úpravě. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na omáčku

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2323 kcal
  • Bílkoviny 51 g
  • Sacharidy 199 g
  • Tuky 128 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/10

Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.

Související články