Recept jsme objevili na ruských internetových stránkách s poznámkou, že v něm můžete použít vepřové maso, když to Uzbekové neuvidí. Okraje těsta při uzavírání pelmeňů lze potřít prošlehaným vejcem.
Suroviny
Pro 2-3 osoby
Suroviny
Pro 2-3 osoby
Na těsto
Na náplň
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1384 kcal
- Bílkoviny 53 g
- Sacharidy 163 g
- Tuky 40 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/2
Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.