Tohle spojení pelmeňů, tortellin a tak trochu i boršče je něco jako světová premiéra. Chutnají stejně skvěle, jako vypadají.
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Suroviny
Pro 3–4 osoby
NA NÁPLŇ
K PODÁVÁNÍ
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2052 kcal
- Bílkoviny 98 g
- Sacharidy 236 g
- Tuky 78 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/10
Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.