Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,8 (6x)
2. 7. 2020
Cukety s orzem a kozím sýrem


Velmi snadné
< 60 min
4,8 (6x)

Při focení jsme cukety překřtili na zdravé chlebíčky – byly totiž perfektně křupavé! Inspiraci jsme našli na zahraničním blogu Half Baked Harvest, kde nás zaujalo použití těstovinové rýže.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1592 kcal
  • Bílkoviny 37 g
  • Sacharidy 179 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/7

Léto je tu a zahrady i tržiště oplývají svěží zeleninou a zralým ovocem. Uvařte s námi báječná letní jídla z cuket a rajčat, naložte křehkou zeleninu a připravte pikantní čatní, které se bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Vydejte se na reportáž k pohádkovému rybníku na Kokořínsku, kde možná nechytíte zlatou rybku, ale čerstvého pstruha, úhoře či jesetera vám tam uloví dva sympatičtí rybáři. Borůvky, višně a meruňky si vychutnejte v ovocných knedlících. Třešně, maliny, rybíz a broskve proměňte v božské dezerty. Zkrátka užívejte si léta plnými doušky! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Bryndáček

Tak trochu jiné grilování: Jak připravit bryndáček nebo veverku, proč dát šanci syrečkům a jak chutná snídaně na grilu?

Grilovací sezona je v plném proudu a před vámi už se schovává i jogurt, protože tuší, že by mohl za chvíli přijít jeho čas a bude nekompromisně hozen na gril? Chápeme, taky máme pocit, že grilování je téměř univerzální metoda přípravy a neexistuje surovina či příležitost, kdy by se nehodilo. Ale než se pustíte do rýže a okurek, máme pro vás jiné neobvyklé kousky. Zkuste netradiční steakové partie, syrečky nebo ugrilujte sladkou snídani.