Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (94x)
20. 5. 2016
Domácí nutela
Apetit
Domácí nutela
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (94x)

Domácí nutelu můžete ve vzduchotěsných skleničkách skladovat až měsíc. Je ale tak dobrá, že málokomu vydrží déle než dva dny. Vynikající je hlavně na čerstvém, ještě horkém pečivu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 menší skleničky

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 menší skleničky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1142 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 102 g
  • Tuky 73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Nutella a gianduja: Čokoládové blaho s lískovými ořechy dělají nejlépe Italové. Vaším domácím se jim můžete přiblížit

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(94 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008