Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s mléčnou čokoládou

Mléčná čokoláda má jemnou krémovou chuť. Dokonale se hodí k přímé konzumaci i k přípravě různých cukrovinek. Je lahodná a jemná a výborně se hodí ke krémovým i ovocným dezertům. Je vynikající i jako součást čokoládového fondue či jako poleva na zapékané palačinky, vafle či lívance.

 

Související články

Germknödel: Sladká alpská pochoutka s českým rodokmenem
  • Zajímavosti

Germknödel: Sladká alpská pochoutka s českým rodokmenem

Kynuté knedlíky, které kdysi bývaly jednoduchým postním jídlem, dnes evokují hlavně pohodu alpských horských chat. Naplněné povidly, přelité voňavou vanilkovou omáčkou a posypané mákem – kdo by odolal? A pokud vás právě nečekají zasněžené...