Mléčná čokoláda má jemnou krémovou chuť. Dokonale se hodí k přímé konzumaci i k přípravě různých cukrovinek. Je lahodná a jemná a výborně se hodí ke krémovým i ovocným dezertům. Je vynikající i jako součást čokoládového fondue či jako poleva na zapékané palačinky, vafle či lívance.
Na pražské gastronomické scéně se v poslední době objevuje řada novinek, ale jen málo z nich zaujme tak, jako bistro Dark Kitchen. Tento podnik spojuje špičkovou gastronomii s moderním přístupem k provozu. Bistro vzniklo jako doplněk k již...
Kynuté knedlíky, které kdysi bývaly jednoduchým postním jídlem, dnes evokují hlavně pohodu alpských horských chat. Naplněné povidly, přelité voňavou vanilkovou omáčkou a posypané mákem – kdo by odolal? A pokud vás právě nečekají zasněžené...
Rádi pečete a chcete mít fotku svého dezertu v tištěném Apetitu? Ukažte svou kreativitu a podělte se o recept! Zapojte se do Výzvy Sladké trojky a vyhrajte kuchařku Vojty Vrtišky, vítěze soutěže Peče celá země.
...
Španělský masopust se v mnohém podobá tomu našemu, je však ještě více barevný a zvučný. K bujarým oslavám doprovázených průvodem pestrobarevných kostýmů neodmyslitelně patří různé kulinářské speciality. Nechte se inspirovat a připravte si...
Nakládané citrony jsou neodmyslitelnou součástí blízkovýchodní, severoafrické i indické kuchyně. Jejich intenzivní chuť a vůně dokážou proměnit i obyčejný pokrm v kulinářský zážitek. Přidávají se do tradičních jídel, jako je tažín či...