Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (16x)
27. 9. 2023
Dušené hovězí plátky s houbami na víně
Apetit
Dušené hovězí plátky s houbami na víně
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (16x)

Hovězí na houbách je (nejen) podzimní klasika. Přidejte víno a ze skvělého jídla se stane naprosto luxusní záležitost. Obvyklou rýži zkuste tentokrát nahradit špeclemi.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1030.25 kcal
  • Bílkoviny 55 g
  • Sacharidy 75 g
  • Tuky 53.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/10

Říjnové číslo Apetitu se už tradičně zaměřuje na českou kuchyni. České číslo jsme se rozhodli tentokrát pojmout trochu jinak a zaměřili jsme se především na recepty z lokálních surovin. V říjnovém Apetitu najdete recepty nejen na tradiční česká jídla, ale i na ta moderní ze surovin, které tvoří základ našich domácích zásob. Těšit se tedy můžete na klasické i originální recepty z hub či brambor, jídla z poslední domácí sklizně cukety, lilku či rajčat a dezerty plné ořechů. Marek Raditsch vás ve škole vaření naučí dokonalý steak s topinambury a my vás pro změnu provedeme přípravou poctivých knedlíků. Připravili jsme i pět variací na téma pečené kuře – oblíbený nedělní oběd je zahalený do bylinkového, kořeněného či citrusového kabátku. Sepsali jsme pro vás také praktický jídelníček na celý týden a přidali ještě ochutnávku zbrusu nové Kuchařky pro začátečníky. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 15. 9. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Piknik v trávě zpříjemní slunečné odpoledne

Národní den pikniků: Pojměte jej v zero waste stylu, nasbírejte lajky za občerstvení a zjistěte, co přinést coby nečekaný host

Rychlý oběd na lavičce, zamilovaná večeře ve dvou na dece na louce či zábavné rodinné setkání v parku? Piknik může mít desítky podob a záleží jen na vás, koho na jídlo venku pozvete. Dnes se slaví National Picnic Day a asi nenajdete ideálnější příležitost, kdy začít hledat piknikovou deku a zajímavé recepty na pokrmy, které se venku dobře jí. Jak nevyprodukovat zbytečný odpad a co nachystat, chcete-li oslnit na sociálních sítích?