> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
> 60 min
4,5
Maďarský perkelt
> 120 min
4,3
Dušená roštěná
< 50 min
4,2
Játra na cibulce
> 60 min
4,3
Kančí guláš podle staročeského receptu
< 60 min
3,8
Butter chicken
< 45 min
4,1
Drůbeží játra po benátsku
24receptů
> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě
< 75 min
4,2
Dušené krůtí maso se zeleninou
< 120 min
4,4
Guláš bez míchání
> 120 min
4,2
Dušený králík
> 120 min
4,3
Dušené hovězí po italsku
< 30 min
4,3
Dušené hovězí carbonnade
> 120 min
4,6
Pomalu pečené hovězí
> 60 min
4,2
Hovězí maso se sušenými rajčaty a rozmarýnem
> 60 min
3,6
Dušená hovězí plec na šalotce
> 60 min
2,0
Kořeněný tažín
> 60 min
4,2
Kachní stehna dušená se zeleninou
26receptů
> 60 min
3,5
Španělské ptáčky babičky Marušky
> 60 min
4,2
Hovězí guláš s červenou řepou
< 60 min
4,4
Hovězí Stroganov (moderní pohled)
> 60 min
3,9
Tacos plněné dušeným vepřovým
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?