Do tak krásného kousku masa jako je hovězí váleček se zamilujete na první pohled. Je libové, pevné a nabízí spoustu možností úprav. Zkuste si připravit tuto lahůdku – hovězí plátky na houbách a podávejte s rýží nebo houskovým knedlíkem. Osvědčená dobrota nejen pro nedělní oběd.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2007 kcal
- Bílkoviny 203 g
- Sacharidy 65 g
- Tuky 96 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/11
Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem