Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 431 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 28 g
Tuky 28 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Hutná, dýni připomínající dužina kaki se dá opékat i grilovat. Medová chuť báječně vynikne ve spojení s ostřejší zálivkou!

Suroviny

olivový olej 2 PL
vinný ocet bílý 2 PL
nebo rýžový
kaki 2 ks
salát lollo rosso 1 ks
sůl
pepř

Postup

1

Olej, ocet, sůl a pepř prošlehejte na marinádu.

2

Kaki oloupejte, odstraňte stopku, rozpulte je a nakrájejte na klínky. Potřete je zálivkou a ogrilujte dokřupava.

3

Podávejte na salátových listech.

Zkombinujte to
Kontrast mezi sladkým šťavnatým ovocem a křupavými zelenými listy vynikne i v dalších variacích, třeba s hlávkovým nebo čínským zelím.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/1

Komentáře

24.04.2008 20:36
Recept se nachází v č.1/07, str.79

Apetit magazín