Letos možná nestojíte před problémem, co s vykoledovanými vejci, ale vajíčkový salát byste si ani v takovém případě neměli nechat ujít.
Videorecept
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2267 kcal
- Bílkoviny 64 g
- Sacharidy 47 g
- Tuky 201 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/4
Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.