Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,8 (16x)
4. 3. 2021
Vajíčkový salát s ředkvičkami
Apetit
Vajíčkový salát s ředkvičkami
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,8 (16x)

Letos možná nestojíte před problémem, co s vykoledovanými vejci, ale vajíčkový salát byste si ani v takovém případě neměli nechat ujít.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2267 kcal
  • Bílkoviny 64 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 201 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak poznat čerstvá vejce

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/4

Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.