Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Teplý bramborový salát s petrželkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.2/5 Počet hodnocení: 15
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1202 kcal
Bílkoviny 13 g
Sacharidy 106 g
Tuky 71 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bramborový salát trochu jinak

Suroviny

hořčice dijonská 1 PL
šťáva a nastrouhaná kůra
olivový olej extra panenský 5 PL
petrželka 3 PL
jarní cibulka 2 ks
sůl
pepř

Postup

1

Pkrájené brambory uvařte do změknutí (asi čtvrt hodiny) ve slané vodě. V misce smíchejte hořčici s citronovou kůrou i šťávou a po­malu přimíchávejte olej. Vzniklou emulzi osolte a opepřete.

2

Slité brambory vložte je do velké mísy. Zakápněte dresin­kem a jemně promíchejte. Nechte čtvrt hodiny stát, aby se chuti spojily. Před podáváním k bramborám přimíchejte petrželku a jarní cibulku. Osolte, opepřete a ihned podávejte.

Komentáře

10.09.2007 21:03
Recept se nachází v č.7/06, str.66

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč