Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
4,5 (13x)
28. 2. 2024
Vaječný burger
Apetit
Vaječný burger
Apetit


Velmi snadné
< 25 min
4,5 (13x)

Burger, který pohodlně uděláte i pro celou partu hladových strávníků. Vejce totiž jednoduše upečete. Kromě hrášku je možné do nich nasypat i špenát či jinou zeleninu. Milovníci masa si mezi vejce mohou dát vypraženou slaninu nebo opečený plátek šunky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1546.25 kcal
  • Bílkoviny 137.5 g
  • Sacharidy 36.25 g
  • Tuky 93.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/3

Přivítejte s březnovým Apetitem, který vychází už 16. 2. 2023, přicházející jaro. To se do nového vydání promítlo hlavně v podobě vitaminy nabitých klíčků a výhonků, které jsme nejdříve vypěstovali a poté použili do lahodných pokrmů. Nechybí ani další poklad sezony – nádherně zbarvené krvavé pomeranče, které zazáří nejen v salátech a dezertech, ale překvapivě i v majonéze či jako doprovod pečených kachních stehen. Společně se také vrhneme na jarní úklid lednice, ze zbytků džemů, arašídového másla, citronového krému či kondenzovaného mléka upečeme úžasné dezerty. Vzhledem k tomu, že březnové dny bývají ještě chladné, přidáme na zahřátí recepty na čtveřici pozapomenutých českých polévek a indické speciality od Ilony Bansal. Připravili jsme pro vás i ochutnávku z nové knihy z dílny Apetitu, kuchařky Mleté maso. Vyzpovídali jsme také sedm inspirativních žen, kterým se daří měnit tvář české gastronomické scény. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Březnové obálky Apetitu

Apetit slaví 20 let: Zvolte nejkrásnější březnovou titulku, můžete vyhrát kuchařku z edice Apetit

Časopis Apetit oslaví v květnu 2024 už 20. narozeniny! Protože takové výročí už stojí za pořádnou oslavu, rozhodli jsme se, že budeme slavit v průběhu celého roku. A tak vám budeme prostřednictvím tištěných vydání i na webu připomínat ikonické recepty, trendy a osobnosti, s nimiž jsme za 20 let spolupracovali. Navíc můžete každý měsíc hlasovat o nejkrásnější obálku za uplynulá léta. Tři z vás každý měsíc vylosujeme a odměníme kuchařkou z edice Apetit.