Dresink s dijonskou hořčicí oživí fazolkový i těstovinový salát a snese i odvážnou kombinaci s ovocem. Připravte si hořčicový dresink také k masu. Recept je jednoduchý a postačí vám na něj pouze 5 ingrediencí.
Suroviny
Na 1 hrnek (250 ml)
Suroviny
Na 1 hrnek (250 ml)
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1217 kcal
- Bílkoviny 1 g
- Sacharidy 1 g
- Tuky 123 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2017/6
Červnový Apetit je opět plný svěžích nápadů, kterými si můžete zpříjemnit začátek léta. Podlehněte sladkému kouzlu jahod, vychutnejte si štiplavou chuť pažitky, připravte si neokoukané saláty či sendviče z celého světa nebo se pusťte do výroby té nejlahodnější domácí zmrzliny. S novým číslem také hravě zvládnete přichystat dětem nezapomenutelnou oslavu nebo se naučit pár tajných triků, které vám během náročného pracovního dne ušetří spoustu drahocenného času. V červnovém vydání pochopitelně nemůže chybět ani velký průvodce 7. ročníkem Apetit pikniku! Už se na vás zase moc těšíme! Apetit, napsáno s chutí.