0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zelený salát s ředkvičkami a slunečnicovými semínky

Zelený salát s ředkvičkami a slunečnicovými semínky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Zelený salát s ředkvičkami a slunečnicovými semínky

Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné Pro 6-8 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 642 kcal
Bílkoviny 27 g
Sacharidy 56 g
Tuky 25 g
Vláknina 35 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ančovičková zálivka dokonale zvýrazní hlávkový salát, ale skvěle doplní i grilovanou zeleninu a podtrhne chuť brambor.

Suroviny

little gem salát 4 ks
rozebraný na lístky
rukola 4 hrsti
ředkvičky 10 ks
na co nejtenčí plátky
salátová, menší, na tenké plátky
slunečnicová semínka 3 PL
pražená nasucho
hrnku
bylinkovo-ančovičkového dresinku podle našeho receptu
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Smíchejte všechnu zeleninu a slunečnicová semínka ve větší míse. Zlehka promíchejte s dresinkem a dolaďte solí a pepřem.

NĚCO NAVÍC
Ještě jemnější a sladce křupavé jsou piniové oříšky – můžete je použít místo slunečnicových semínek.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2017/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2017/6

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč