Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Bylinkovo-ančovičkový dresink

Bylinkovo-ančovičkový dresink

Hodnocení receptu
Průměr: 4.6 ()
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1330 kcal
Bílkoviny 59 g
Sacharidy 11 g
Tuky 118 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Božský dresink, v němž se snoubí výrazná chuť ančoviček s jemnými voňavými bylinkami.

Suroviny

majonéza 0.5 hrnku
kvalitní
zakysaná smetana 0.5 hrnek
petrželka 1 hrst
nasekaná
pažitka 1 hrst
nasekaná
estragon 1 hrst
nasekaný
sardelky 2 ks
filátka
česnek 1 stroužek
nakrájený
kapary 1 PL
citronová štáva
z 1 citronu
sůl
pepř
čerstvě mletý

1 Všechny přísady kromě soli a pepře rozmixujte dohladka, ochutnejte a případně dochuťte solí a pepřem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2017/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2017/6

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit