Hovězí oháňka je na pomalé dušení ideální kus, maso se totiž v aromatické, mírně pikantní omáčce doslova rozplyne...
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7596 kcal
- Bílkoviny 396 g
- Sacharidy 707 g
- Tuky 326 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2019/10
Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši. Apetit, napsáno s chutí.