Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)
21. 9. 2022
Hruška Krásná Helena
StockFood
Hruška Krásná Helena
StockFood


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Věřte, že zkratka přes kupovaný hruškový kompot se tady nevyplácí. Stejně tak je důležité doplnit hrušky co nejlepší vanilkovou zmrzlinou (o čokoládě nemluvě). Chcete-li domácí, zkuste základní vanilkovou zmrzlinu nebo recept Katky Kočičkové z kuchařky Zmrzliny z edice Apetit osobnosti.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–8 osob

Na čokoládovou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2439 kcal
  • Bílkoviny 20 g
  • Sacharidy 291 g
  • Tuky 125 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/9

Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.