Věřte, že zkratka přes kupovaný hruškový kompot se tady nevyplácí. Stejně tak je důležité doplnit hrušky co nejlepší vanilkovou zmrzlinou (o čokoládě nemluvě). Chcete-li domácí, zkuste základní vanilkovou zmrzlinu nebo recept Katky Kočičkové z kuchařky Zmrzliny z edice Apetit osobnosti.
Suroviny
Pro 4–8 osob
Suroviny
Pro 4–8 osob
Na čokoládovou omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2439 kcal
- Bílkoviny 20 g
- Sacharidy 291 g
- Tuky 125 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/9
Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.