Vanilková zmrzlina je základní příchuť a všeobecně oblíbená. Pokud hledáte možnosti jak a s čím ji kombinovat, vše najdete na konci postupu. Teď už nezbývá nic jiného, než recept vyzkoušet. A pokud máte zmrzlinovač, jste o krok blíže k dokonalé domácí vanilkové zmrzlině. Je jednoduchá, smetanová a z pravé vanilky.
Suroviny
Na přibližně 1,5 litru
Suroviny
Na přibližně 1,5 litru
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7136 kcal
- Bílkoviny 197 g
- Sacharidy 297 g
- Tuky 570 g
Postup přípravy
- Zmrzlinová expertka Katka Kočičková: Proč dělat domácí zmrzlinu a jaká jsou její úskalí Zmrzlina v nejlepší společnosti. Co ukrývá sundae?
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/8
Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách. Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.