Čerstvou šťávu z ovoce můžete míchat s moštem (nejlépe šetrně pasterovaným nebo nepasterovaným), ale také s ochucenými perlivými limonádami. Fantazii se meze nekladou.
Suroviny
hruška
4
ks
řapíkatý celer
2
ks
džus ovocný
250
ml
mošt z bílých hroznů
voda
na dolití
limetová šťáva
dle chuti
Postup
1
Celé hrušky a celer odšťavněte, přilijte mošt, dolijte podle chuti vodou, ochuťte limetovou šťávou a podávejte, nejlépe vychlazené.
NĚCO NAVÍC
Hrušky stejně jako mošt z bílých hroznů dodají sladkost, celer na zajímavé chuti. Pokud
mu nefandíte, vyměňte jej třeba za okurku, nápoj pak bude více dozelena, což však nevadí. Namísto hroznového moštu můžete použít i Vineu.