Teplý jablečný kompot – to je klasika všech klasik. Chutná jako sladká tečka po rodinném nedělním obědě anebo jen tak, když vás začne honit mlsná... Tento je podle receptu naší čtenářky Kateřiny Landové.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 711.5 kcal
- Bílkoviny 8 g
- Sacharidy 117.25 g
- Tuky 15.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem