Úžasný letní dezert! Víno, které do kompotu použijete, by mělo být přirozeně sladké a mít plnou chuť. Ovoce podávejte chlazené se zakysanou smetanou či jogurtem.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 595.25 kcal
- Bílkoviny 6.5 g
- Sacharidy 96.75 g
- Tuky 8.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/7
48 snadných receptů na prázdniny. Vařte jako šéfkuchař!