Rajčatové sugo
Proměňte přebytky rajčat v úžasně dobrou a všestranně použitelnou omáčku!
Letní zavařování
Rybízový sirup, švestkový kečup, houby ve vlastní šťávě, kořeněný hruškový džem nebo třeba pečené vepřové maso. Lahoda!
Jablečná klasika
Letní jablka se díky své kyselkavé chuti skvěle hodí do dezertů. Tady je pět světově proslulých jablečných dezertů a know-how od profíků, díky kterému budete mít štrúdl, hraběnčiny řezy, žemlovku, apple pie či tarte tatin tak dobré, že jste lepší nejedli!
Dejte chlebu druhou šanci!
Zužitkovat den či dva staré pečivo se vyplatí. Nazmar nepřijde ani drobeček, a přitom pokrmy – dřív označované jako jídlo pro chudé – by klidně obstály i na královské tabuli.
Přidat komentář