
Jednoduchý jablečno-sýrový salát
"Z dětství si pamatuju dva saláty – z vykoledovaných vajíček a pak tenhle, který jsme jedli skoro pořád! A ráda si ho občas dám i dnes,“ říká Stáňa Moravcová ml.
Vydání: 2016/5
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 2 jablka, neoloupaná a nakrájená na cca 1cm kostičky
- 300g goudy, na cca 1cm kostičky
- 1 menší červená cibule, nakrájená nadrobno
- majonéza podle chuti
- sůl a čerstvě mletý pepř
- polníček nebo baby špenát
- křupavá houska
K PODÁVÁNÍ
Příprava jídla
1 Jablka vsypte do mísy, přidejte goudu, cibuli a majonézu, osolte a opepřete. Na talíře rozdělte polníček či baby špenát a na něj dejte salát. Podávejte s dobrou houskou.
Přidat komentář