0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jedeme na zelenou

Jedeme na zelenou

Kdy jindy zařadit do jídelníčku zelené lupení nežli na jaře? A co teprve takový Zelený čtvrtek, ten po jídle plném svěžích lístků jenom volá. Vzali jsme si na pomoc čerstvé bylinky, špenát, rukolu i polníček a dali pro vás dohromady soubor receptů na ty nejzelenější polévky, saláty a hlavní jídla, která váš jídelníček doslova rozzáří.

Zelená jarní polévka
Do hodiny
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Zelená polévka
Do hodiny
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Hráškovo-rukolový krém
Do 30 minut
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Bylinková polévka s mandlemi
Do hodiny
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Špenátová polévka s quinoou
Do hodiny
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Pečené kuře se salátkem
Do 10 minut
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Špagety cacio e pepe
Do 20 minut
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Krémové těstoviny primavera
Do hodiny
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Miska Zelené bohyně
Do 30 minut
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Jahodovo-špenátový salát
Do 10 minut
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Jáhly s bobem zahradním
Do 30 minut
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Salát Waldorf s kuřetem
Do 20 minut
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné

Obchod Apetit