Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jogurtová omáčka
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.6/5 Počet hodnocení: 9
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 387 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 11 g
Tuky 28 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvěle chutná k masu i k rybě, výborně doplní také bezmasá grilovaná jídla a saláty.

Suroviny

nebo bílý smetanový
česnek 1 stroužek
drcený
olivový olej 2 PL
sůl
pepř
čerstvě, mletý
bazalka 1 hrst
nasekaná
masité, na kostičky

Postup

1

Prošlehejte jogurt, česnek a olivový olej.

2

Osolte, opepřete a vmíchejte bazalku i rajčata. Podávejte.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/6

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...