Jogurtovobylinková pomazánka

Jogurtovobylinková pomazánka

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (4)
Do 10 minut Velmi snadné asi na 125ml

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 222 kcal
Bílkoviny 14 g
Sacharidy 7 g
Tuky 15 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Svěží a nadýchaná

Suroviny

jogurt řeckého typu 125 g
hustý
olivový olej panenský 2 ČL
petrželka 1 PL
nasekaná
kopr 1 PL
nasekaný
česnek 1 stroužek
sůl
pepř

1 Rozmixujte 125 g hustého řeckého jogurtu, 2 lžičky panenského olivového oleje, po 1 lžíci nasekané petrželky a kopru a 1 stroužek česneku. Osolte a opepřete.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/1

Apetit magazín

Bylinkovým čajem proti nachlazení
  • Tipy a triky

Bylinkovým čajem proti nachlazení

Sychravý podzim, změny počasí i časté přepršky způsobují nepříjemné nachlazení, které člověku může na několik dnů znepříjemnit život. Matka příroda je naštěstí nejen mocnou čarodějkou, ale také zkušenou lékárnicí, která má v zásobě hned...
Kolik hořčic znáte?
  • Novinky a zajímavosti

Kolik hořčic znáte?

Může být hustá i tekutá, jasně žlutá či nahnědlá, jemná, sladká i pikantní. Hořčice je všestranné dochucovadlo, které se vyrábí z mletých hořčičných semínek, vody, cukru, soli a octa. Možná vás překvapí, že je jedním z nejrozšířenějších...

Obchod Apetit