Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,6 (16x)
2. 10. 2017
Drožďová pomazánka s uzeným masem


Velmi snadné
< 10 min
4,6 (16x)

V této podobě budete droždí milovat. Strávníky vpusťte do kuchyně, až bude hotovo a vyvětráno, a budete překvapeni jako my v redakci, jak rychle pomazánka zmizí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 440.75 kcal
  • Bílkoviny 24.25 g
  • Sacharidy 9.25 g
  • Tuky 33.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd

Související články

Čerstvé droždí

Droždí v receptech: Vyzkoušejte luxusní kvasnicovou pomazánku, knedlíčky nebo polévku

Chuť čerstvého droždí je hodně specifická. Používá se však hojně nejen k nakypření těsta, ale právě pro svou jedinečnou chuť například v pomazánkách či knedlíčcích do polévky.  Jako všechny výrazné chutě i ta kvasnicová dělí lidi na dva tábory: Na ty, co ji milují, a ty, kteří ji nesnesou. Zcela určitě se k chuti droždí můžete projíst, pokud jste jí už dávno nepropadli. S našimi recepty to půjde snadno!