Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,3 (15x)
18. 7. 2014
Pomazánka z husího masa
Apetit
Pomazánka z husího masa
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,3 (15x)

Takhle jednoduše zpracujete zbylé maso z pečené husy. Chuťovka k chlebu vám v lednici vydrží asi pět dní.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 skleničku

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 skleničku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1883 kcal
  • Bílkoviny 124 g
  • Sacharidy 146 g
  • Tuky 86 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/11

Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje