Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
23. 11. 2014
Kachna nadívaná jablky
Kachna nadívaná jablky


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Dáme troubu předehřát na 180 stupňů. Oloupeme cibule a rozpůlíme. Jablko nakrájíme na osminky, vykrojíme jadřince.

Vnitřek kachny vypláchneme a vysušíme. Poté osolíme, opepříme. Vnitřek naplníme neoloupanýmy stroužky česneku a jablky a přidáme snítku čerstvé majoránky (pokud máme). Kachnu uzavřeme za pomoci párátek a nitě. Nakonec kachnu osolíme a opepříme i zvnějšku. Kachnu dáme na pekáč, podlejeme polovinou množství vody a dáme péct do spodní části trouby. Pravidelně poléváme. Po 45 minutách přidáme druhou polovinu připraveného množství vody a pečeme ještě 45 minut, než kůrka zezlátne. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 153 kcal
  • Bílkoviny 7.25 g
  • Sacharidy 16.25 g
  • Tuky 6.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt