Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (20x)
19. 10. 2022
Karamelové kuřecí kung pao
Apetit
Karamelové kuřecí kung pao
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (20x)

Čím jste odvážnější, tím tmavší můžete v tomhle receptu udělat karamel – vždycky si ale nachystejte odměřenou vodu, abyste mohli okamžitě zastavit proces karamelizace, až budete s barvou spokojeni. Jedině tak se stane karamelové kuřecí kung pao tím dokonalým...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1335.5 kcal
  • Bílkoviny 60 g
  • Sacharidy 88.5 g
  • Tuky 82 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/10

Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.

Související články

Sečuánský pepř

Sečuánský pepř: Proč brní na jazyku a jak ho zkrotit v kuchyni?

Pálivý? Ne tak docela. Ale brnění, které se vám rozleje po jazyku, je jako elektrický výboj – jen chutnější! Sečuánský pepř nemá s klasickým pepřem nic společného, přesto patří mezi nejslavnější koření světa. Proč ho Číňané milují, jaké kouzlo skrývá a jak ho správně použít, aby vám neodrovnal chuťové buňky?