< 60 min
4,0
Poctivá čína
< 50 min
4,3
Kachna na pomerančích
< 45 min
4,2
Květákové kung pao
> 60 min
3,9
Karamelové kuřecí kung pao
< 60 min
3,5
Kachní prsa po pekingsku
< 20 min
4,1
Čínská kuřecí pánvička
> 60 min
3,7
Kuře pěti vůní
< 60 min
3,9
Kuřecí kung pao
< 30 min
3,8
Tofu se zeleninou
< 30 min
4,8
Šanghajské nudle
< 60 min
5,0
Olihně se solí a pepřem
< 45 min
4,2
Mapo tofu
< 60 min
3,9
Lepkavé kuře pěti vůní z pekáče
> 60 min
4,7
Pekingské nudle
< 25 min
4,2
Koláčky štěstí
> 60 min
5,0
Okurky po sečuánsku
< 30 min
4,1
Čínská smažená rýže
< 30 min
5,0
Zelí ,po domácku‘
> 60 min
5,0
Pao-c’ (baozi)
> 60 min
3,3
Vařené knedlíčky ťiao-c’
< 20 min
4,6
Pekingské nudle
< 30 min
4,2
Jarní závitky z rýžových placiček
2,5
Kuřecí Teriyaki
< 30 min
3,9
Kuřecí polévka po čínsku
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem